Авто Інформатор

Прес-релізи

Як вигідно купити iPhone 11 Pro Max у 2022 році

Флагманський iPhone — бажаний гаджет для кожного прихильника техніки Apple. Проте смартфони серії Pro можуть дозволити собі далеко не всі, адже вони суттєво дорожчі за звичайні iPhone. Що ж робити, якщо потужний та великий телефон хочеться, але вартість найновіших моделей відлякує? Розглянути попередні моделі — наприклад Айфон 11 Про Макс бу

Не поспішайте клеймити його застарілим, насправді є маса причин, чому варто купити цей телефон у 2022 році. Розповідаємо про все послідовно.

Про iPhone 11 Pro Max

Це преміумсмартфон, який з 2019 року не втратив своєї актуальності. Процесор А13, звісно, не найновіший, але достатньо потужний для того, щоб вдовольнити всі забаганки власника. Він потягне і серйозні ігри, і роботу камери, і робочі додатки.

iPhone 11 Pro Max — перший смартфон Apple, який отримав три камери — ширококутну, надширококутну та телеоб’єктив (12+12+12 мегапікселів). Цим він не відрізняється від  новіших моделей, хоча з кожним поколінням камери, звісно, стають більш досконалими.

11-а модель також відрізняється чудовою автономністю. Батареї вистачає на день за умов активного використання телефону. Щобільше, навіть за декілька років використання батарея незначно втрачає у ємності та продовжує демонструвати достойну ефективність.

Безумовно, коли ми говоримо про переваги 11-го айфону, ми не можемо не відзначити його вартість. У 2022 році невелика ціна робить його насправді “народним” айфоном, доступним великій кількості людей. Переживати через “застарілість” айфону не варто — ця модель достойно слугуватиме вам щонайменше найближчі чотири-п’ять років.

Отже, різниця між iPhone 11 та новими моделями, особливо 13 та 14, безумовно є. Але на фоні вартості смартфонів, яка відрізняється в рази, ці відмінності можуть здатись несуттєвими для пересічного користувача. Ще більше зекономити можна, якщо купити Айфон 11 Про Макс бу. Тут ми підходимо до нашого наступного питання.

Чи варто лякатись позначки б/в?

Дехто скептично ставиться до вживаної техніки, а проте таким чином пропускає дуже хороші пропозиції. Справді, якщо купувати телефон б/в через сайти оголошень, то це схоже на купівлю кота у мішку. Неприємні несподіванки можуть виявитись вже після купівлі під час користування, а скаржитись в такому випадку вже буде нікому. Проте таких “сюрпризів” можна уникнути, якщо правильно обрати місце покупки.

Так, наприклад, у магазині “Техно Їжак” представлені iPhone б/в, але тільки у відмінному стані. Що це означає?

Ні, магазин не купує айфони “з рук” і не виставляє їх потім на вітрину. Перед тим, як надійти в продаж, смартфон проходить цілий ланцюжок перевірок та діагностик. Первинну діагностику iPhone проходить ще в США, звідки потім і приїжджає в Україну. Наступну перевірку гаджет проходить вже у сервісному центрі магазину. Там фахівці повністю діагностують телефон, зокрема акумулятор. Тільки після комплексної п’яти етапної перевірки iPhone надходить у продаж у повній комплектації.

Висновки

  • iPhone 11 Pro Max має відмінності від новіших моделей, але і його вартість — в рази нижча;
  • Ця модель залишається актуальною донині і достойно прослужить ще декілька років;
  • Купувати вживаний айфон — можна, якщо правильно обрати місце.
Наверх