Авто Інформатор

Новини

В «Дії» почалося бета-тестування обміну посвідчень водіїв

За даними Міністерства цифрової трансформації України, у мобільному додатку «Дія» можна пройти тестування обміну посвідчення водія. Ця послуга почне повноцінно функціонувати у 2023 році.

Протестувати нову функцію можуть особи, які втратили або пошкодили своє посвідчення водія, а також особи, які змінили свої особисті дані. Крім того, цю функцію можуть випробувати водії-новачки, які отримали свої перші права на 2 роки і тепер їм потрібно їх замінити на постійні.

Зверніть увагу, що у користувачів програми «Дія», які хочуть взяти участь у тестуванні нової функції, повинен бути паспорт, довідка платника податків та посвідчення водія, що підлягає обміну або відновленню. Це обов’язкові умови.

У мобільному додатку «Дія» для автомобілістів у 2023 році має з’явитися одразу кілька нових послуг. Так, наприклад, очікується, що можна буде через цей додаток розмитнювати автомобілі на іноземній реєстрації (без участі митних органів). Стверджується, що це буде проста та швидка послуга (вона займе не більше 10 хвилин).

Наверх