Авто Інформатор

Новини

На українському ринку середньотоннажних вантажівок з’явилася компактна новинка

Останнім часом на українському ринку простежується підвищений попит на середньотоннажні вантажівки із бортовими платформами. Ось чому Завод спецтехніки «Техкомплект» не лише збільшує випуск бортових платформ, у тому числі з кранами-маніпуляторами (за минулий рік виготовлено втричі більше, ніж 2021-го), а й постійно розширює їх асортимент.

Ми вже писали про нещодавнє постачання великої партії автомобілів Hyundai HD78 з такими кузовами. А днями «Техкомплект» знову приємно здивував, оснастивши бортовою тентованою платформою шасі IVECO EuroCargo ML 120E22. Ця модель представлена в короткобазному виконанні, що робить її досить маневреною при їзді містом. Тут встановлено кузов завдовжки 4500 мм і завширшки 2450 мм. Висота алюмінієвих бортів складає 400 мм. Корисний об’єм кузова з тентом сягає 24 кубометри.

Підлога виготовлена з рифленого сталевого листа і забезпечена кріпильними вушками, розміщеними в спеціальних заглибленнях, щоб не заважали. Центральні стійки зроблені знімними, а борти мають секретні замки. Шасі розраховане на повну масу 12 т, а вантажопідйомність бортового автомобіля становить 6 т. Машина укомплектована 5,9-літровим турбодизелем Tector потужністю 218 к. с.

Зазначимо, що машини IVECO вже четвертий рік поспіль займають лідируючі позиції в продуктовій лінійці Заводу спецтехніки «Техкомплект» як шасі для всіляких кузовних надбудов – минулого року частка машин цієї марки зросла до 33%.

Наверх