Авто Інформатор

Новини

У Китаї дебютував новий бюджетний хетчбек Wuling Bingo

Спільне підприємство SAIC-GM-Wuling, найбільш відоме завдяки електрохетчбеку Wuling HongGuang Mini EV, представило нову бюджетну модель — Wuling Bingo. З новим хетчбеком американсько-китайський виробник має намір повторити успіх Mini EV у більшому розмірному класі B+. За 2,5 року продажі 2,9-метрового міні-електромобіля перевищили 1,11 мільйона одиниць.

Новий Wuling Bingo розмірами можна порівняти із Toyota Yaris або Suzuki Swift. Габаритна довжина електрохетчбека — 3950 мм, ширина — 1708 мм, висота — 1580 мм, колісна база — 2560 мм. Розмір колісних дисків — 15 дюймів.

Зовні Bingo виглядає не таким «іграшковим», як його популярний родич. У нього гладкий стильний кузов зі злегка опущеним «носом» та глибокими «западинами» на боках. Передня та задня оптика — овальна із Х-подібним малюнком. Судячи з фото, хетчбек запропонують у одно- та двоколірному виконанні. У другому випадку верхня частина, включно з корпусами бічних дзеркал заднього виду, накладки на колісні арки та бампери — чорні.

У салоні — двоспицеве кермо у ретро стилі та характерна оббивка сидінь. На передній панелі комплект із двох дисплеїв. Для управління мікрокліматом встановлені три рукоятки, що обертаються, із вбудованими кнопками.

Wuling Bingo використовує просте шасі зі стійками McPherson спереду та напівзалежною підвіскою ззаду. Єдиний електромотор на 41 к.с. встановлений на передній осі. Тягова батарея доступна у двох варіантах ємності (точних цифр немає). Запас ходу складе 203 та 333 км залежно від батареї. У їздової електроніки два режими: стандартний та економічний. В арсеналі хетчбека камера заднього виду, зате немає заднього склоочисника.

У продажу Wuling Bingo з’явиться до кінця першого кварталу 2023 року. Орієнтовний цінник нового електрохетчбека — від 10 до 15 тисяч доларів.

Наверх