Авто Інформатор

Новини

Peugeot виводить на український ринок пікап Landtrek

На вітчизняному ринку пікапів прибуло. Незабаром в Україні буде офіційно презентовано модель Peugeot Landtrek. Цей пікап з дворядною кабіною має вантажопідйомність 1000 кг і може працювати з причепом повною масою до 3,5 т.

Автомобіль укомплектований 1,9-літровим дизельним двигуном із турбокомпресором змінної геометрії, потужністю 150 к. с. і максимальним крутним моментом 350 Нм. Коробка передач – механічна, 6-ступенева. Можна вибрати один із двох режимів роботи повнопривідної трансмісії: 4H та 4L (нижній ряд). Витрата палива у комбінованому режимі становить 8,2 л на 100 км.

Peugeot Landtrek має гарну геометрію прохідності: кліренс 235 мм, кут в’їзду та з’їзду 29 та 26,7 град., кут перекату 25 град. Машина може долати броди глибиною до 600 мм та підйоми крутістю до 90%.

На висоті й безпека. Автомобіль має 6 air bag, системи ESP, Hill Descent Control (контроль швидкості на спуску) та Trailer Swing Control (усуває розгойдування причепа). У топових версіях в комплектацію входить система кругового огляду на 360 град.

Наверх