Авто Інформатор

Новини

У США презентували оновлений Cadillac XT4 (фото)

Плановому рестайлінг піддали преміальний кросовер Cadillac XT4, який на ринку конкурує з Audi Q3 і Mercedes GLA.

Автомобіль отримав нову передню панель з модернізованою решіткою радіатора та фарами. Також йому підкоригували задні ліхтарі, бампери та патрубки вихлопної системи. Ще кросовер оснастили іншими 20-дюймовими колісними дисками і розширили палітру для кузова, додавши кілька нових відтінків.

Зміни сталися й у салоні Cadillac XT4. Найбільш значущим є заміна аналогових датчиків і 8-дюймового екрану мультимедії на 33-дюймовий вигнутий сенсорний дисплей, як у електрокросовера Lyriq. Інтеграція з Google забезпечує доступ до Google Maps, Google Assistant та інших програм. Ще доступні бездротові Android Auto та Apple CarPlay.

Також варто відзначити наявність у кабіні нового кермового колеса, важеля КПП, аудіосистеми AKG Studio з 13 динаміками, точки доступу 5G Wi-Fi, адаптивного круїз-контролю та розширеного пакету систем допомоги водієві. Останній включає систему виявлення пішоходів, контроль сліпих зон, утримання в смузі руху, екстреного гальмування і автоматичне дальнє світло.

В обробці використовується висококласна шкіра та міцні тканини, а у якості акцентів виступають вставки з натурального дерева та полірованого алюмінію або карбону. Під капотом оновленого XT4 встановлений 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 235 к.с. і 349 Нм крутного моменту. Він працює в парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою переднього або повного приводу. Ціни на новинку, яка надійде у продаж цього літа, починаються від 37 000 доларів.

Наверх