Авто Інформатор

Новини

У Genesis GV80 з’явиться «агресивна» купеподібна версія

Напередодні Міжнародного автосалону у Нью-Йорку, який пройде 7-16 квітня, Genesis представила концепт чотиримісного крос-купе GV80. Як заявили в компанії, концепція натякає на «емоційніші та орієнтовані на продуктивність моделі». Раніше фотошпигунам вже траплявся схожий на нього замаскований прототип, який проходив випробування у зимових умовах. Але незважаючи на це у Genesis крос-купе позиціонують у якості концепту.

Основою шоу-кару став однойменний серійний кросовер Genesis GV80, виробництво якого стартувало у 2020 році. Також у зовнішності купе GV80 проглядається схожість із торішнім концептом Genesis X Speedium.

Зокрема, у автомобілів аналогічна оптика у вигляді подвійної смуги, профіль задніх дверей та колісні диски. «Ніс» шоу-кару прикрашає широка чорна безрамкова решітка радіатора. Під нею чорна сітчаста вставка у бампері та додаткові вентиляційні отвори. Похилий дах закінчується невеликим спойлером. Ще один «качиний хвостик» встановлено на кришці багажника.

У купе GV80 чотиримісний салон із оздобленими замшею та шкірою Nappa карбоновими сидіннями з розвиненою бічною підтримкою та забарвленими у колір кузова спинками. Офіційно цей відтінок помаранчевого називається Magma. За спинками сидінь другого ряду встановлено фіксовану розпірку.

Технічна інформація про шоу-кар залишилася неозвученою. Офіційно згадана лише задньопривідна платформа, яку використовує базовий кросовер Genesis GV80. У топовій комплектації він оснащений 3,5-літровим мотором V6 із подвійним турбонаддувом потужністю 375 к.с. Не виключено, що цей агрегат дістанеться й «агресивному» чотиримісному купе.

Наверх