Авто Інформатор

Новини

Ford E-Transit Сourier розкрили до прем’єри

Оприлюднено перші фотографії та характеристики найкомпактнішого представника електричних фургонів Ford – моделі E-Transit Courier. Ця модель з самого спочатку спроектована під електротягу та повністю інтегрована з платформою ПЗ Ford Pro.

Тут встановлений 100-кіловатний електромотор, а керування автомобілем можливе однією педаллю. Функція Ford Pro Charging спрощує адміністрування та оплату процесу заряджання, що дуже зручно для корпоративних машин.

Взагалі нова модель розроблялася і з урахуванням дешевшої зарядки у нічний час. Її батареї можна зарядити змінним струмом 11 кВт за 5,7 години. А на високошвидкісних станціях з постійним струмом 100 кВт заряджання від 10 до 80% єм ності батарей займає 35 хвилин. Якщо потрібно швидше, то за 10 хвилин можна заповнити батареї, яких вистачить на пробіг до 86 км. Підприємства, що купили п’ять машин і більше, зможуть цілий рік безкоштовно користуватися деякими функціями телематичної системи Ford Pro E-Telematics.

Вперше на даній моделі у вантажний відсік тепер поміститься дві європалети, а все завдяки збільшеній до 1220 мм відстані між колісними арками. Корисний обсяг вантажного відсіку досягає 2,9 м куб., що на 26% більше, ніж у попередника. З’явилася функція наскрізного люка у перегородці, що дозволяє перевозити довгоміри до 2600 мм. Вантажопідйомність E-Transit Courier складає 700 кг плюс є можливість буксирування причепа повною масою до 750 кг.

У кабіні водія з’явився цифровий щиток приладів з екраном на 12 дюймів, а також аналогічного розміру центральний дисплей найновішої інформаційної системи Ford SYNC4. У стандартне оснащення вже входить модем для постійного оновлення програмного забезпечення Ford Pro. Диспетчери підприємства за допомогою функції Fleet Start Inhibit можуть заблокувати автомобіль для захисту від несанкціонованого доступу.

Світовий дебют Ford E-Transit Courier пройде на Салоні комерційних автомобілів у Бірмінгемі з 18 по 20 квітня. Що ж до виробництва машини, то воно розпочнеться лише наприкінці 2024 року. А ось цього літа буде налагоджено випуск нової моделі Transit Courier з дизельними та бензиновими моторами.

Наверх