Авто Інформатор

Новини

В Україні виготовили новий самоскид на шасі IVECO Trakker

Бізнес в Україні продовжує розвиватися, і там, де сьогодні дозволяє обстановка, відновлюється робота на раніше заморожених об’єктах будівництва. Саме тому нині намітився підвищений попит на самоскидну техніку. Нещодавно підприємство «Спец-Ком-Сервіс» (Polycar) виготовило для замовника нову модель великовантажного самоскида тристороннього розвантаження.

Для цього вона використовувала шасі IVECO Trakker 410 (6х4) спеціально розроблене для важких умов. Це надміцна рама, посилена підвіска, потужний сталевий бампер, фари за решітками та гнучкі підніжки, що не бояться контракту з перешкодами. Двигун встановлений 410-сильний, стандарту Євро 5.

Що ж до кузова, то в його основу покладено надміцний каркас із зварних профілів. Підлога та борти також сталеві – товщиною 4 і 3 мм відповідно. Є зручна система зсувного тенту. З лівого боку, біля передньої стінки змонтовані складна драбина, а також поручень. Ще один поручень знаходиться на даху, над дверима водія. Все це полегшує доступ до кузова під час його завантаження. Для підняття платформи в процесі розвантаження назад, на праву або на ліву сторони застосовується потужний гідроциліндр. Зауважимо, що два роки тому Polycar вже представляв самоскид на IVECO Trakker – це була досить містка модель для перевезення силосу, з 24-кубовим кузовом на 15 тон.

Наверх