Авто Інформатор

Новини

Може стрибати та їздити на трьох колесах: BYD показав можливості нового електричного суперкара

У Шанхаї відбулася офіційна презентація нового електричного суперкара від BYD. Модель вийде на ринок під брендом YangWang і отримає індекс U9.

Електрокар виконаний у характерному для суперкарів стилі, але одержав кілька унікальних функцій. Він може похитуватися з боку на бік і підстрибувати на місці. Це стало можливим завдяки особливій системі підвіски Disus-X, яка включає в себе інтелектуальну систему управління кузовом, що демпфує, гідравлічну і пневматичну систему управління кузовом. Підвіска забезпечує складний вертикальний, поперечний та поздовжній рух.

До того ж, якщо одне з колес суперкара вийде з ладу, він зможе продовжити рух навіть на трьох. І ця опція також була продемонстрована глядачам. Виробник розповів, що це особливість нової системи підвіски. Так, вона не часто використовуватиметься, але якщо водій потрапить у таку ситуацію, то він зможе легко дістатися додому самостійно і не потрапити в аварію.

У BYD зазначили, що систему DiSus також можна використовувати для зменшення крену кузова, мінімізації ризику перекидання, а також допомоги у прискоренні та екстреному гальмуванні. Однак не варто забувати, що крім особливої ​​підвіски у YangWang U9 є потужна силова установка, яка складається з чотирьох моторів. Її віддача складає 1100 к.с. і 1280 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає лише 2 секунди. А на одному заряді суперкар може проїхати до 700 км.

Наверх