Авто Інформатор

Новини

Laffite Automobili анонсувала прем’єру трьох електричних гіперкарів

Новий італійський виробник гіперкарів, туринська компанія Laffite Automobili, анонсувала початок своєї електричної революції. Вона розпочнеться 3 травня 2023 року на спеціальному заході у Майамі, де у рамках Гран-прі відбудеться презентація трьох перших моделей бренду. Відвідувачам гонки покажуть омологовані для доріг загального користування автомобілі LM1, Atrax та Barchetta. Одночасно дебютують дві перші модифікації гіперкарів: Atrax Stradale та Barchetta Coupe.

Компанія Laffite Automobili офіційно заснована 6 квітня цього року Паскалем Коеном та Бруно Лаффітом, племінником французького екс-гонщика Формули-1 Жака Лафітта. У своїй команді вони зібрали фахівців, здатних втілити у життя уявлення засновників про справжні гіперкари. Прем’єрі перших моделей бренду передували п’ять років інвестицій, досліджень та розробок. Команді вдалося задовольнити найекстремальніші вимоги з погляду дизайну, проектування й продуктивності та докорінно змінити світ гіперкарів.

У розробці автомобілів брали участь туринський центр стилю GFG Style та інжинірингова компанія L.M. Gianetti. Кожна модель Laffite Automobili — справжній витвір мистецтва, який вийде тиражем від 24 до 26 одиниць. Це повністю електричні та 100-відсотково чутні автомобілі. Їхнім «голосом» стала революційна звукова система, яка відтворює звук «найкрасивіших гоночних двигунів». Усі вони оснащені шинами Pirelli, офіційного італійського постачальника марки.

Докладнішу інформацію про гіперкари озвучать під час презентації. Вона транслюватиметься в онлайн-режимі на офіційному каналі бренду YouTube.

Наверх