Авто

Колишній мотор та перероблений салон: що ще запропонує новий Cadillac CT6

General Motors анонсував прем’єру нового Cadillac CT6. Седан другого покоління офіційно представлять 28 травня. Напередодні цієї події компанія поширила повноцінні зображення автомобіля.

Зміна поколінь принесла Cadillac CT6 повністю новий кузов, але особливих зовнішніх змін не сталося. Екстер’єр седана підправили відповідно до нового фірмового стилю бренду. Зокрема, від попередника він відрізняється новою оптикою. Попереду це вертикальні блоки фар та окремі вузькі смужки ходових вогнів. Аналогічно оформлена й задні фонарі.

Реклама

Дещо змінилися габарити моделі. Новий седан на 11 мм ширший та на 19 мм нижчий за попередника. Інші параметри не змінилися. Таким чином при колишній колісній базі 3109 мм «другий» CT6 досягає 5223 мм у довжину та 1890 мм в ширину. Висота автомобіля в залежності від версії складає 1473 або 1480 мм.

Усі основні зміни відбулися у салоні. Головне нововведення — 33,0-дюймовий дисплей, що об’єднав цифрову панель приладів та «мультимедійку». Центральний тунель седана втратив селектор коробки передач. Ця місія покладена на підрульовий важіль. Також заявлені автопілот Super Cruise, оздоблення інтер’єру шкірою Nappa та декор із натурального дерева й металу.

Реклама

За попередніми даними, під капотом у нового Cadillac CT6 зберігся колишній 2,0-літровий чотирициліндровий турбомотор, пов’язаний із 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. У моделі попереднього покоління віддача агрегату складала 237 к.с. та 350 Нм крутного моменту.

З 2020 року Cadillac CT6 став ексклюзивом для китайського ринку. Цілком імовірно, цей статус збережеться і після зміни поколінь.

Реклама