Авто Інформатор

Новини

Новий рівень досконалості: Aston Martin представила 680-сильний суперкар DB12

Aston Martin презентував новий суперкар DB12. Він присвячений 110-річчю британської марки та вражає своєю потужністю, дизайном та комфортом.

Новий суперкар візуально нагадує DB11, модернізованою версією якого він і є. При цьому у автомобіля нова збільшена решітка радіатора, перероблені фари з оригінальною графікою, інші бампери та виражений спліттер. Також він хизується новим капотом зі зміненим шильдиком Aston Martin. Їздить суперкар на нових 21-дюймових колісних дисках, взутих у спеціально розроблені шини Michelin Pilot 5s з шумопридушливими вставками з пінополіуретану.

Якщо екстер’єр викликає дежавю, то інтер’єр у моделі абсолютно новий. У салоні встановлено нове кермо, сучасна цифрова комбінація приладів та нова мультимедійна система з 10,25-дюймовим екраном з підтримкою бездротових Android Auto та Apple CarPlay, голосовим помічником та підключенням 4G.

Ще є оригінальна похила центральна консоль, мінімалістичний перемикач КПП, поворотний контролер та аудіосистема преміум-класу Bowers & Wilkins з 15 динаміками. В обробці салону нового DB12 використані висококласна шкіра, алькантара, карбон та натуральне дерево.

У рух розкішний суперкар наводить 4,0-літровий бітурбований двигун V8 від Mercedes. Він видає 680 к.с. потужності та 800 Нм крутного моменту, що дозволяє моделі розганятися до 100 км/год за 3,6 секунди та розвивати швидкість до 325 км/год. Пов’язаний двигун з восьмиступінчастим «автоматом».

Аston Martin DB12 надійде у продаж наприкінці поточного року. Вартість оголосять пізніше. Також найближчим часом до нього приєднається DB12 Volante.

Наверх