Авто Інформатор

Новини

Kia готує дизельний пікап з лонжеронною рамою

Kia повідомила австралійських дилерів, що у 2025 році на місцевому ринку з’явиться новий рамний пікап. Передбачається, що під анонсованою новинкою мається на увазі автомобіль із кодовою позначкою «TK», який уже пройшов випробування австралійськими дорогами. У Kia майбутній пікап порівнюють із Ford Ranger та Toyota Hilux.

Раніше компанія оголосила про два електричні пікапа, які планує випустити до 2027 року. Один із них базуватиметься на спеціальній платформі. Другий називають «стратегічним продуктом для ринків, що розвиваються». Саме про нього говорять австралійські дилери. Імовірно, в його основу ляже платформа, що підтримує електричні силові установки та традиційні ДВЗ.

Як стверджують місцеві ЗМІ, пікап Kia отримає нову рамну конструкцію та потужний дизельний двигун. Новинці обіцяно високі функціональні можливості, відповідні до її призначення.

За деякими даними, розробка моделі розпочалася ще 2020 року за участю фахівців австралійської філії компанії. Якщо це так, то майбутній пікап буде чотиридверним. Раніше до об’єктивів шпигунських фотокамер вже потрапляв закамуфльований мул із елементами дизайну Kia Mohave. Що дозволяє сподіватися на швидку прем’єру.

Наверх