Авто Інформатор

Новини

Нову Skoda Superb помітили одразу у двох кузовах (фото)

Skoda вивела на дорожні випробування Superb нової генерації. Передсерійні прототипи ліфтбека та універсала помітили у Австрії. Завдяки новій серії шпигунських фотографій з’явилася можливість роздивитися еволюційний дизайн моделі наступного покоління.

Ліфтбек у новому поколінні цілком можна прийняти за седан, але характерні підйомні багажні двері розвіюють усі сумніви. Судячи з фото, всі основні зміни торкнуться передньої частини. Зокрема, наступний ліфтбек Superb відрізнятиметься від актуальної моделі збільшеною восьмикутною решіткою радіатора та вузькими фарами. Також йому дістався квадратний передній бампер із великими вертикальними повітрозабірниками. Задня оптика так само стала тоншою.

Новий універсал виглядає спортивнішим за попередника. Його передня частина зазнала тих самих змін, що й ліфтбека, але задня оптика виглядає трохи більшою. Очікується, що зміна покоління принесе моделі багато нових технологій допомоги водієві.

Відомо, що Skoda Superb нового покоління базується на оновленій версії Volkswagen MQB. За попередньою інформацією, повністю електричної версії у моделі, як і раніше, не буде. Прихильникам «зелених» технологій доведеться задовольнятися гібридною версією з модулем, що підключається. Що стосується традиційних ДВЗ, то не виключено, що новий Superb запропонують з бензиновим або дизельним чотирициліндровим мотором робочим об’ємом не більше 2,0 літрів. Також існує думка, що наступний Superb буде доступний виключно з автоматичною коробкою передач.

Що з цього підтвердиться, ми дізнаємось під час офіційної прем’єри. Як стало відомо раніше, це станеться вже восени. Разом із Skoda Superb компанія обіцяє представити новий Kodiaq.

Наверх