Авто Інформатор

Новини

Херсонські комунальники отримали 30-метровий автопідйомник на шасі Dongfeng

Завод спецтехніки «Техкомплект» розширює асортимент надбудов на автомобільних шасі марки Dongfeng. Днями на одному з них – моделі CA9C-401 вперше було змонтовано автопідйомник Skyman DS-300. Машину вже відправили замовнику – Херсонській обласній комунальній аварійно-рятувальній службі (ХОКАС).

Середньотоннажне шасі Dongfeng CA9C-401 розраховане на повну масу 12 т і укомплектоване 3,8-літровим дизелем Сummins (170 к. с., 600 Нм) та 8-ступінчастою КП Fast Gear. Зазначимо, що різноманітні шасі  Dongfeng широко використовується підприємством для встановлення автовишок Comet, а також кузовів власного виробництва – самоскидів, у тому числі зерновозів, а також  цистрен для автотоливозаправників.

Автопідйомник Skyman DS-300 має робочу висоту підйому 30 м і максимальний виліт 18 м. Тут застосована 5-кутова в перерізі стріла, розроблена за допомогою Методу Кінцевих Елементів (FEM). Це дозволило зменшити тертя між секціями, підвищити точність роботи та безпеку.

Задні аутригери висуваються на більшу відстань, що підвищує стійкість на нерівній місцевості. Фільтр високого тиску для чутливих компонентів гідравлічної системи подовжує термін експлуатації техніки. Автовишка Skyman DS-300 комплектується кошиком з електроприводом, який розраховано на вантажопідйомність 300 кг. Важливо, що останній зроблено швидкознімним для більш продуктивної експлуатації лебідки.

Наверх