Авто Інформатор

Новини

В Україні виготовили на одному шасі великовантажний самоскид та автокран

Сьогодні в Україні для відновлення інфраструктури дуже потрібні великовантажні самоскиди та автокрани. Компанія “Спец-Ком-Сервіс” (Polycar) днями виконала замовлення, поставивши і те, й інше в одній машині. На шасі Renault Trucks K колісної формули 8х4 було встановлено кузов власного виробництва. Платформа виготовлена зі сталі завтовшки 4 мм і має ємність 16,7 кубометрів. Кузов завдовжки 6150 мм, завширшки 2500 мм та заввишки 1200 мм піднімає гідравліка Hyva.

Між кузовом і кабіною було змонтовано потужний кран-маніпулятор Palfinger PK 32080. Він має підйомний момент 30,4 т/м і максимальну вантажопідйомність 8500 кг. Виліт сягає 14,3 м. Маса КМУ становить 3130 кг.

Зазначимо, що вантажівки Renault Trucks сімейства K спеціально розроблені для важких умов експлуатації. Тут використовується потужна рама з товщиною лонжеронів 13 мм та здвоєні задні мости, розраховані на навантаження 32 т. Кабіна має сталевий трисекційний бампер, з металевим захистом двигуна знизу. Машини комплектуються 13-літровим двигуном DXi стандарту Євро 5. Однією з найпопулярніших на нашому ринку є версія потужністю 440 к. с.

Наверх