Авто Інформатор

Новини

Для аграріїв виготовили самоскид підвищеної вантажопідйомності

Сьогодні українські аграрні підприємства потребують самоскидів, тому на ринок виходять дедалі нові моделі. І що важливо – вітчизняного виробництва. Днями Завод спецтехніки “Техкомплект” поставив своєму харківському дилеру – компанії “Тек-Транс” самоскид на шасі JAC N200. Модель отримала місткий кузов (5000 х 2370 х 1260 мм) тристороннього розвантаження та корисним об’ємом до 15 м куб. Технічно допустима вантажопідйомність становить 12 т, хоча згідно з ПДР на машині можна перевозити не більше 10 т.

Зауважимо, що раніше для самоскидів «Кошманівець» використовували вантажівки JAC легкого сімейства N82, тому вони могли перевозити лише 4 – 4,5 т. На новій моделі застосовується шасі JAC N200, розраховане на повну масу 20 т. В якості силового агрегату встановлено 6,7-літровий турбодизель Cummins потужністю 271 к. с., що працює в парі з 8-ступеневою коробкою передач.

У базове оснащення автомобіля входять кондиціонер, круїз-контроль, бортовий комп’ютер, підігрів дзеркал, електросклопідйомники, регульована рульова колонка, центральний замок, магнітола з USB/MP3.

Наверх