Авто Інформатор

Новини

Агресивна зовнішність та нові мотори: представлений оновлений Kia Picanto

Kia Picanto, який є найменшою моделлю у лінійці південнокорейського виробника, пройшов планове оновлення. Хетчбеку підкоригували зовнішність у дусі сучасних кросоверів.

Picanto виконали в новій мові дизайну марки «Opposites United». Він отримав Y-подібні фари, які надали йому більш агресивного та спортивного вигляду, бампер з масивним повітрозабірником і нови задні ліхтарі, які тепер з’єднані між собою тонкою смугою. Також можна відзначити більш агресивний дифузор та відсутність видимих ​​вихлопних труб. Їздить хетчбек на 16-дюймових легкосплавних дисках.

Виробник показав автомобіль у флагманській обробці GT-Line. Стандартна версія виглядатиме більш спрощено. Їздить базовий хетчбек на 14-дюймових колісних легкосплавних дисках, а топовий – на 16-дюймових з алмазним огранюванням. Колірна палітра включає 9 варіантів, у тому числі 4 нових відтінки – Signal Red, Smoke Blue, Sporty Blue та Adventurous Green.

В оснащення салону входить цифрова панель приладів, мультимедійна система з 8-дюймовим екраном, підтримкою Apple CarPlay і Android Auto і голосовим управлінням. Оздоблення виконане з міцної тканини та штучної шкіри. Також розширено кількість систем допомоги водію та асистентів безпеки.

У рух оновлений Picanto приводить 1,0-літровий трициліндровий двигун потужністю 67 к.с. та 1,2-літровий мотор на 83 к.с. Вона передається на передні колеса через п’ятиступінчасту «механіку» або «автомат». Ціни будуть оголошені пізніше.

Наверх