Авто Інформатор

Новини

Таким буде новий Mazda CX-80 (фото)

До кінця цього року Mazda обіцяє вивести на ринок новий глобальний кросовер — CX-80. Точну дату прем’єри ще не оголошено, але в Європі продажі вже обіцяні. Як стало відомо, що кросовер ще проходить дорожні випробування, де й був помічений фотографами видання Motor1.

Mazda CX-80 — це трирядна версія середньорозмірного кросовера CX-60, представленого у березні 2022 року. Цим і пояснюється схожість моделей. Як видно на фото, у CX-80 широкі радіаторні грати з таким же малюнком, як у базової моделі. Можливо, передні фари те ж запозичені в CX-60, тоді як задня частина кузова оригінальна.

Очікується, що кросовери розділять «начинку» салону. Зокрема, 12,3-дюймову цифрову панель приладів та центральний дисплей тієї ж діагоналі.

Те саме стосується й моторної лінійки. Як і CX-60 новий «трирядник» запропонують у бензиновій, дизельній та гібридній версіях. У першому випадку кросовер укомплектують 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном. Дизельний CX-80 отримає 3,3-літровий V6 потужністю близько 251 к.с. Гібриду дістанеться 323-сильна установка на базі 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна.

Наверх