Авто Інформатор

Прес-релізи

Переваги подобової оренди авто

У сучасному суспільстві транспорту відводиться важлива роль. Наявність машини гарантує свободу пересування, забезпечує мобільність та економію часу. Якщо у вас немає власного транспортного засобу, вирішити проблему допоможе прокат авто. Серед безлічі пропозицій у цьому сегменті найбільшою популярністю користується подобова оренда. Переконатись у цьому нескладно. Достатньо ознайомитися з умовами, на яких здійснюється оренда авто в Києві компанією Nars cars.

Великий парк машин

Однією з перших переваг подобового прокату клієнти відзначають різноманітність моделей та марок транспортних засобів. Великий автопарк дає можливість підібрати авто відповідно до конкретних вимог:

  • позашляховик – для сімейного відпочинку на природі;
  • компактний та економічний мінівен –  для міських поїздок;
  • модель бізнес/люкс класу – для урочистих випадків, зустрічі партнерів чи кліентів;
  • мікроавтобус – для корпоративних заходів.

До того ж дана послуга є чудовим шансом провести тест драйв певної моделі, перед запланованою покупкою. Оцінити її ходові якості, внутрішнє оздоблення, комфортність салону.

Економія коштів

Оренда машини на добу вважається найвигіднішим варіантом. Особливо, якщо транспортний засіб необхідний на короткий проміжок часу. Цьому виду послуг віддають перевагу, коли потрібно:

  • доставити покупки із магазину;
  • дістатися до аеропорту або залізничного вокзалу;
  • відвезти дитину або людину похилого віку до місця призначення;
  • вирішити робочі завдання, пов’язані з відрядженням до іншого міста.

Вибравши подобовий прокат, ви платите лише за день, на який оформлено замовлення. Це вигідно, якщо автомобіль потрібен для конкретної нагоди, і ви не плануєте користуватися ним регулярно.

Мобільність та комфорт

Оренда авто на добу забезпечує повну свободу пересування. На прокатній машині ви можете здійснювати поїздки як містом, так і за його межі. Умовами оренди не обмежується кількість та тривалість зупинок. Клієнт має право сам вибирати маршрут і час відправлення, що гарантує мобільність, незалежність та швидкість пересування. Водій та пасажири під час пересування перебувають у комфортних умовах, чого не скажеш про поїздки у громадському транспорті.

Відсутність клопоту з ремонтом та обслуговуванням

Величезний плюс використання прокатного автомобіля полягає в тому, що вам не потрібно витрачати кошти на його технічне обслуговування та ремонт. Всі поважаючі себе компанії утримують автопарк в ідеальному стані. Це означає, що беручи машину в оренду, вам не доведеться гаяти час на пошуки СТО, платити за заміну масла або деталі, що вийшли з ладу. Усі витрати за цими статтями лягають на господаря автопарку.

Тому останнім часом все частіше автоаматори віддають перевагу прокату транспортних засобів, вважаючи його більш вигідним та зручним варіантом. Тим більше, що отримати машину можна у будь-який час та у зручному для вас місці. За потреби її буде доставлено за конкретною адресою, за додаткову плату. Повернути автомобіль ви можете одразу після закінчення запланованої поїздки.

До того ж подорожувати орендованою машиноюнабагато комфортніше і безпечніше, ніж на таксі чи громадському транспорті.

Наверх