Авто Інформатор

Новини

680 к.с. і 3,5 секунд до сотні: представлений новий Mercedes-AMG GLC

Спортивний підрозділ AMG представив відразу дві версії кросовера Mercedes-Benz GLC. Вони вийдуть на ринок із різними моторами.

Mercedes-AMG GLC 43 буде доступний з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном, який доповнений стартер-генератором, і видає 421 к.с. потужності. Він пов’язаний з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. Розгін з місця до «сотні» займає лише 4,8 секунди. Максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год.

Версія GLC 63 SE Performance використовує ту ж базову технологію M139L із рядним чотирициліндровим двигуном, доповненим 204-сильним електромотором. Ця установка видає 680 к.с. потужність і 1020 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає у кросовера лише 3,5 секунди. У суто електричному режимі ця версія моделі може проїхати 12 км. Її середня витрата палива становить 7,5 літри на 100 км.

Від звичайного Mercedes-Benz GLC «заряджені» новинки відрізняються решіткою радіатора Panamericana, фірмовим обвісом, спойлером на даху, здвоєними патрубками вихлопної системи та спеціальними 19-дюймовими колесами.

У салоні встановлені спортивні сидіння та кермо. В обробці використано натуральну шкіру Nappa та штучну MB-tex. Як декор – карбон. Mercedes не розкрив ціни та дати старту продажів. Імовірно, у дилерів новинки з’являться до кінця року.

Наверх