Авто Інформатор

Новини

Представлені оновлені Hyundai Elantra N та N Line

Оновлений Hyundai Elantra N сьомого покоління у стандартних модифікаціях південнокорейська марка представила навесні 2022 року. Наразі озвучено технічні подробиці Elantra N та N Line. Але є й деякі зовнішні відмінності.

Зокрема, посвіжілий Hyundai Elantra N отримав вужчі фари та спрощений передній бампер. Дизайн задніх ліхтарів та бампери принципово не змінився. Від інших представників сімейства Elantra N відрізняється характерними червоними вставками на корпусах бічних дзеркал заднього виду, карбоновими наконечниками патрубків вихлопної системи та антикрилом на кришці багажника. Ще одна відмінність — 19,0-дюймові колісні диски в особливому дизайні та потужніші, ніж у інших версій дискові гальма. Також у оновленої Elantra N посилений кузов та підвіска з особливими спортивними налаштуваннями.

У салоні жодних особливих змін не відбулося: спортивні сидіння, обтягнуте алькантарою кермо з N-клавішами, цифрова панель приладів з унікальною графікою та «ручник» на центральному тунелі.

Двигун також залишився тим самим — бензинова «турбочетвірка» 2.0 T-GDI, віддачею 280 к.с. та 392 Нм крутного моменту. Працює агрегат у парі з 8-ступінчастим «автоматом» DCT з двома зчепленнями або 6-ступінчастою «механікою». Привід — передній з електроннокерованим диференціалом, що самоблокується.

Усі спортивні електронні налаштування збережені, включаючи функцію N Green Shift (NGS). Активуючи її потужність двигуна на 20 секунд збільшується до 290 к.с. Динамічні характеристики оновленого Hyundai Elantra N не озвучені. Дорестайлінгова версія пропонувала максимальну швидкість 250 км/год та прискорення до 100 км/год за 5,7 секунди.

«Підігрітий» Hyundai Elantra N Line укомплектований 18,0-дюймовими дисками та стандартними для всіх модифікацій гальмами. Більш потужні доступні за доплату. «Під капотом» бензиновий турбомотор 1.6 T-GDI віддачею 204 к.с. та 265 Нм. Коробка — 7-ступінчастий «автомат» DCT. На рідному ринку оновлений Elantra N Line доступний ще й з гібридною силовою установкою, в якій 1,6-літровий бензиновий «атмосферник» доповнений електромотором. Сукупна віддача системи — 141 к.с.

У Південній Кореї оновлений Hyundai Elantra N коштує від 26 325 доларів. Цінник версії Elantra N Line стартує від 18 785 доларів.

Наверх