Авто Інформатор

Новини

Renault Trucks представляє нове покоління легких розвізних автомобілів

Компанія Renault Trucks презентує легкі автомобілі Master Red Edition наступного покоління. Машини відрізняються абсолютно новим дизайном та зниженням енергоспоживання на 21% порівняно з попередниками.

Master Red Edition пропонуються із передовим дизельними двигунами потужністю 105 – 170 к. с., з якими можна встановити нову, 9-ступеневу автоматичну коробку передач. Можна вибрати і версії на електротязі – з батареями ємністю 40 або 87 кВт.год і запасом ходу до 410 км (WLTP).

Так, наприклад, модель Master E-Tech Red Edition має вантажопідйомністю 1600 кг – для шасі з кабіною, версія повною масою до 3,5 т. Машина може перевозити до 5 європіддонів та буксирувати причіп повною масою до 2,5 т. Заряджання батарей на 87 кВт.год. від 15 до 80% ємності відбувається всього за 40 хвилин від станції 130 кВт.

Покупцеві пропонуються п’ять різних кузовних варіантів: шасі з кабіною (L2, L3), платформа з кабіною (L2, L3), фургон (L2H2 та L3H2), фургон з подовженою кабіною (L2H2 та L3H2), а також пасажирська версія.

Можливості персоналізації представлені також чотирма опціональними пакетами: Delivery – для спрощення операції з доставки; Parking Assist – помічник при паркуванні; Storage – оптимізація корисного простору та Driver Assist – для максимальної безпеки під час руху. Серед доступних систем допомоги водієві ADAC слід виділити адаптивний круїз-контроль (ACC), обмежувач швидкості, парк-тронік (спереду, збоку та ззаду) та камеру заднього виду, систему допомоги руху по смузі, систему, що попереджає про пішоходів та велосипедистів у сліпих зонах , а також систему розпізнавання дорожніх знаків.

Master Red Edition від Renault Trucks легко відрізнити по червоному молдингу на решітці радіатора, шильдикам з написом Edition, а в інтер’єрі – по червоним ременям безпеки, ексклюзивним чохлам на сидіннях та килимках. Водій оцінить повністю нову панель приладів – з цифровим щитком приладів і 10,1-дюймовим дисплеєм мультимедійної системи.

Наверх