Авто

Посібник із вибору круїзного лайнера

Під час вибору першого або наступного круїзу необхідно враховувати безліч варіантів і змінних, щоб знайти круїзну лінію і маршрут, які відповідають вашому стилю подорожі та вподобанням. Цей посібник допоможе вам розібратися з основними факторами, які слід враховувати під час вибору круїзного лайнера, включно з розмірами кораблів і розвагами на борту.Крім того, зверніть увагу на гарячі морські круїзи, які часто пропонують привабливі ціни та спеціальні пропозиції для мандрівників.

Реклама

Розмір корабля

Під час вибору круїзного лайнера важливим фактором є його розмір.

Невеликі круїзні судна

Круїзні кораблі середнього розміру

Великі кораблі

Розваги на борту

На борту круїзного лайнера є безліч розваг, щоб зайняти ваш час, коли ви не в порту. Варіантів розваг безліч: від вечірніх шоу в стилі Бродвею до комедійних постановок, магічних шоу, фільмів на палубі біля басейну, караоке і багато чого іншого. Круїзні судна ведуть календарі заходів, які допоможуть вам спланувати кожен день.

На більшості суден працюють численні ресторани, як офіційні, так і звичайні, що пропонують різноманітні страви. Зазвичай працюють і буфети, що пропонують повсякденну їжу 24 години на добу 7 днів на тиждень. З такою кількістю варіантів харчування ви зможете щовечора насолоджуватися різними стравами та атмосферою. Популярними доповненнями є винні пари або спеціальні страви за столом шеф-кухаря за додаткову плату.

Реклама

Для того щоб відволіктися від їжі, на круїзних лайнерах є тренажерні зали, бігові доріжки та басейни, що дають змогу вести активний спосіб життя в морі. Тут також є баскетбольні майданчики, скеледроми і міні-гольф. Щоб розслабитися, відвідайте спа-салон, де вам запропонують масаж, процедури, гідромасажні ванни або термальні ванни.

Що стосується нічних розваг, то казино залишаються відкритими, щойно судно опиняється в міжнародних водах. На деяких розкішних лініях потрібен вечірній одяг. Крім того, на лайнері ви знайдете безліч барів, лаунж-барів і піано-барів.

Реклама