Авто Інформатор

Новини

Suzuki Jimny XL приміряв круту ретро-ліврею (фото)

У 2023 році у компактного позашляховика Suzuki Jimny з’явилася більша п’ятидверна версія. Намагаючись зробити модель привабливішою, компанія підготувала спеціальну версію моделі — Jimny XL Heritage.

Вона відрізняється ретро-графікою на кузові в червоно-оранжевій гамі та червоними бризковиками. Так само було оформлено торішній тридверний Jimny, випущений у 300 одиницях. Весь тираж розкупили за два дні. П’ятидверна ретро-версія вийде у 500 примірниках.

Новинка доступна в кольорах Blueish Black Pearl, Jungle Green, White та Ivory. Останній поєднується з контрастним чорним дахом.

Під капотом у Jimny XL Heritage 1,5-літровий безнаддувний бензиновий двигун, пов’язаний із п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Віддача двигуна — 101 к.с. та 96 Нм крутного моменту. Привід — повний зі зниженим діапазоном.

У стандартній комплектації безліч корисних функцій, від 9,0-дюймового сенсорного екрана з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto до задньої камери. Також в наявності круїз-контроль, автоматичні світлодіодні фари, задні датчики паркування та система контролю спуску з пагорба.

Стартовий цінник Suzuki Jimny XL Heritage — 24 220 доларів. Це на 995 доларів дорожче за стандартну п’ятидверну модель та на 1990 доларів дорожче за торішню тридверну ретро-версію.

Наверх