Авто Інформатор

Новини

Новий Bentley Continental GT стане найпотужнішою моделлю в історії бренду

Лише тиждень тому Bentley попрощалася зі старим Continental GT і вже готує нову прем’єру. Компанія опублікувала перші фото та технічні характеристики моделі нового покоління.

Зовні наступний Bentley Continental GT більше нагадує оновлену версію моделі 2017 року. Як і очікувалося, купе отримало «фірмову» гібридну силову установку «Ultra Performance Hybrid». Вона складається з двигуна V8 та електродвигуна. Сукупна віддача агрегатів — 771 к.с. та 1000 Нм крутного моменту. Місткість акумулятора не уточнюється, але його заряду вистачить на 80 км за циклом WLTP.

Купе отримало систему повного приводу з векторизацією крутного моменту та рульове управлінням всіма чотирма колесами. Також в арсеналі люксової «дводверки» двоклапанні амортизатори, диференціал підвищеного тертя та 48-вольтова електрична система стабілізації. Все це робить новий Continental GT найпотужнішим та найдинамічнішим серійним дорожнім автомобілем Bentley за 105-річну історію компанії.

Динамічні показники новинки не розголошуються. Очікується, що купе нового покоління буде швидшим за старий Continental GT Speed. Оснащений мотором W12, він прискорювався до сотні за 3,5 секунди та розвивав максимальну швидкість 335 км/год.

Bentley Continental GT наступного покоління у кузові купе дебютує у червні. Відкриту версію «дводверки» покажуть трохи згодом.

Наверх