Авто Інформатор

Новини

Ford Expedition показав нове обличчя (фото)

Про те, що Ford готовить оновлення для повнорозмірного позашляховика Expedition відомо вже понад рік. Знімки раннього прототипу новинки з’явилися в мережі у травні. Нову серію фото Ford Expedition 2025 року опублікував Motor1.

На них добре видно передню панель із переробленою решіткою радіатора та новою оптикою.Масивні фари актуальної моделі залишилися у минулому. Їхнє місце зайняли тонкі смуги світлодіодів, що зберегли колишню З-подібну форму.

У частково обклеєному камуфляжем передньому бампері видно широкий центральний повітрозабірник із вертикальними ламелями. Ще два невеликі повітроводи трапецієподібної форми розташувалися по кутах.

Бічний профіль практично не змінився. Єдина помітна відмінність — хромована окантовка заднього скла, за рахунок якої плоска поясна лінія Expedition стала більш виразною. Також на прототип встановлені нові 24-дюймові колісні диски. На кормі — більш тонкі ліхтарі та наклейка, яка вказує, що це автомобіль 2025 модельного року.

Очікується, що оновлення принесе Ford Expedition широкий дисплей, як у Lincoln Nautilus, що поєднує цифрову панель приладів та «мультимедійку». Інформації про моторну лінійку позашляховика 2025 року наразі немає. Не виключено, що окрім 3,5-літрового EcoBoost V6 в ній з’явиться гібридний силовий агрегат. Більше інформації про новий Ford Expedition доведеться зачекати до офіційної прем’єри.

Наверх