Авто Інформатор

Новини

Зібрано останній Bugatti Chiron

У Мольсхаймі зібрали останній 500 Bugatti Chiron — Chiron L’Ultime. Своє ім’я він отримав на честь гонщика Луї Широна, найвідомішого монегаска у світі.

Останній Chiron побудований на базі версії Super Sport та повністю повторює оригінальний автомобіль, представлений на Женевському автосалоні 2016 року. Кузов пофарбований у двох відтінках синього. Більш темний French Racing Blue у передній частині плавно переходить у Atlantic Blue у задній.

Поверху лакофарбового покриття вручну нанесено назви знакових для моделі місць та подій, що відбулися з моменту запуску вісім років тому. Зокрема, Ера-Лессьєн, траса у Нижній Саксонії, де Bugatti Chiron розігнався до 489 км/год. Також на кузові накреслено назви Женева та Шантійї. Перше — це посилання на прем’єру, тоді як в місті на півночі Франції гіперкар часто демонструвався. На автодромі Поль Рікар Chiron проходить випробування. Також згадані Шато Сен-Жан та мис Канаверал як данина поваги місцям, де обрані клієнти насолоджувалися його максимальною швидкістю.

На нижній стороні заднього крила та на ковпаках коліс вручну написано «500». Такий же значок розташований перед задніми колесами та вигравіруваний на кришці 8,0-літрового чотирициліндрового W16. На бічних дзеркалах заднього виду красується прапор Франції, який вказує на місце народження Chiron.

Ім’я власника останнього Bugatti Chiron тримається у секреті. За деякими даними, він вирушить до США.

Наверх