Авто Інформатор

Новини

DS Automobiles представив броньований DS 7 Vauban

Французька компанія DS Automobiles презентувала броньований кросовер DS 7 Vauban. Новинка створена на основі кросовера DS 7 E-Tense 4×4 300 з гібридним силовим агрегатом та повним приводом.

DS 7 Vauban названий на честь маркіза Себастьяна Ле Престра де Вобана, французького військового інженера, який жив наприкінці XVII століття та відомий тим, що встановив нові стандарти для фортифікаційних споруд. Завдяки використанню надлегких арамідних матеріалів новинка лише на 164 кг важче базової моделі, але відповідає вимогам стандарта захисту VPAM4 від легкої вогнепальної зброї.

Французька компанія DS Automobiles презентувала броньований кросовер DS 7 Vauban

Ходові якості броньованого автомобіля відповідають найвищим стандартам бренду. Наприклад, гальмівний шлях версії Vauban еквівалентний показнику звичайного DS 7 E-Tense 4×4 300, а прискорення від 0 до 100 км/год збільшилось лише на 0,2 с – до 6,1 с. Відчуття керованості та комфорту зберігаються на надзвичайно високому рівні, заданому активною підвіскою DS Active Scan Suspension, а радіус розвороту на рівні 10,45 м є еталонним у сегменті преміальних SUV-кросоверів.

Новинка створена на основі кросовера DS 7 E-Tense 4×4 300 з гібридним силовим агрегатом та повним приводом

На додаток до комфорту та керованості кросовер DS 7 Vauban дарує відчуття максимального захисту та безпеки. Причому на відміну від багатьох важких броньованих автомобілів-конкурентів, що вимагають спеціальні водійські посвідчення, для керування DS 7 Vauban достатньо звичайних.

DS 7 Vauban названий на честь маркіза Себастьяна Ле Престра де Вобана, французького військового інженера, який жив наприкінці XVII століття

Перетворення інтер’єру відбувається під наглядом майстрів бренду, що гарантує зразковий рівень якості матеріалів та максимальну вишуканість оздоблення. Внутрішні логотипи Vauban та додавання спеціальних елементів керування – це єдині деталі, які візуально відрізняють нову версію. Додатково до широкого переліку базового оснащення для DS 7 Vauban доступне й доволі специфічне обладнання: автоматичні системи пожежогасіння, вентиляція закритого контуру, аварійна сирена, гучний розмовний вуличний динамік тощо. Також передбачено численні опції для комфорту пасажирів (додаткові USB-порти, плафони освітлення тощо) та можливості персоналізація автомобіля (кольори кузова, оздоблення салону, декоративна вишивка, тримачі прапорів тощо).

Перетворення інтер’єру відбувається під наглядом майстрів бренду, що гарантує зразковий рівень якості матеріалів та максимальну вишуканість оздоблення

С заводу Stellantis в Мюлузі кросовер відправляють в місто Ерімонкур для подальшого переобладнання підрозділом WELP France.
Олів’є Франсуа (Olivier François), генеральний директор DS Automobiles, відзначив: «Кросовер DS 7 Vauban – це автомобіль спеціального призначення, створений завдяки нашій плідній співпраці з Групою WELP, одним із найбільших у світі спеціалістів зі створення захищених транспортних засобів. Кросовер розроблено для вимогливих клієнтів, які шукають вишуканості та комфорту від DS Automobiles, але також бажають отримати перевірені рішення для захисту від несподіваних атак. Ми пишаємось тим, що пропонуємо такий продукт у нашому асортименті».

Вартість DS 7 Vauban починається від 165 тисяч євро

Перші броньовані автомобілі DS 7 Vauban уже виготовлені. В червні після завершення процедури сертифікації розпочнеться продаж новинки в країнах Європи. Вартість DS 7 Vauban починається від 165 тисяч євро. Технічне обслуговування можна проводити в мережі сертифікованих центрів DS Stores.

Нагадаємо, що українським покупцям уже зараз доступний Plug-In-гібридний кросовер DS7 E-Tense 300 4×4 з повним приводом, а також DS7 з традиційним дизельним двигуном.

Наверх