Авто Інформатор

Новини

INEOS Automotive починає приймати замовлення в Україні

В Україні офіційно стартували продажі автомобілів INEOS Grenadier 4X4 та INEOS Grenadier Quartermaster. АВТ Баварія, офіційний український дистриб’ютор британської автомобільної компанії INEOS Automotive, почав приймати замовлення на позашляховик INEOS Grenadier 4×4, який забезпечує найкращі у своєму класі можливості на бездоріжжі, поєднує довговічність та надійність із сучасним комфортом та вишуканістю, яких очікують клієнти, де б вони не були.

INEOS Grenadier 4X4

Дітище голови правління INEOS Group сера Джима Реткліффа, Grenadier поєднує в собі безстрашний британський дух та дизайн з німецькою інженерною майстерністю. Він оснащений 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном BMW, шасі з лонжеронною рамою, постійним повним приводом з декількома блокуваннями диференціала та суцільними балками.

INEOS Grenadier Quartermaster

«Grenadier – це автомобіль, що захоплює, і я бачу реальний потенціал для бренду INEOS Automotive в Україні. Ми віримо, що додавання автомобілів INEOS до нашого портфоліо ще більше розширить можливості, доступні нашим клієнтам, надаючи їм високоякісні та надійні рішення мобільності. Крім того, нещодавно компанія INEOS представила нову модель Fusilier, яка буде доступна як у повністю електричній версії, так і в електричній версії з подовжувачем запасу ходу, задовольняючи всі потреби та вподобання наших клієнтів», – зазначив генеральний директор AWT Bavaria Ерік Бернінг.

В Україні офіційно стартували продажі автомобілів INEOS Grenadier 4X4 та INEOS Grenadier Quartermaster

Grenadier максимально адаптований для повсякденного використання на будь-якій дорозі чи на бездоріжжі. Задні двері розділені у співвідношенні 70:30, є рейлінги на даху, можливість приєднати додаткове обладнання, а також можливість сидіти на передньому бампері та крилах.

Пікап INEOS Grenadier Quartermaster та INEOS Grenadier 4X4

Інтер’єр поєднує комфорт та практичність. Інтуїтивно зрозуміле та функціональне розташування включає фізичні перемикачі, які знаходяться на великій відстані один від одного, що робить їх зручними у використанні під час руху. Центральний сенсорний екран інформаційно-розважальної системи забезпечує інтуїтивно зрозумілий доступ до інформації та меню налаштувань. На верхній консолі розміщено елементи керування для їзди по бездоріжжю, а також допоміжні функції. Спеціальна підлога з покриттям проти ковзання, шкіряні сидіння Recaro та велика кількість відділень для дрібниць означає, що Grenadier готовий до будь-якої роботи та життя.

Інтер’єр поєднує комфорт та практичність

Grenadier пропонується у п’ятимісній пасажирської версії Station Wagon та у вантажно-пасажирській Utility Wagon з двома або п’ятьма сидіннями. Також є пікап Grenadier Quartermaster із подвійною п’ятимісною кабіною. Стандартні варіанти кожної моделі уособлюють «чистий аркуш», готовий до налаштування під будь-яки потреби клієнта.

Grenadier пропонується у п’ятимісній пасажирської версії Station Wagon та у вантажно-пасажирській Utility Wagon з двома або п’ятьма сидіннями

Шоурум буде розташований у дилерському центрі АВТ Баварія у селі Гора, вул. Бориспільська 16-16/1.

Про INEOS Automotive

У 2017 році голова хімічного концерну INEOS Джим Реткліфф, автомобільний ентузіаст та досвідчений шукач пригод, виявив відсутність на ринку безкомпромісного та надійного всюдихода, розробленого для сучасних умов та потреб. Він заснував компанію INEOS Automotive Limited та зібрав досконалу команду автомобільних професіоналів, щоб втілити бачення в реальність за допомогою нового погляду на розробку та виробництво повнопривідного позашляховика.

INEOS Automotive є дочірньою компанією INEOS, провідного виробника нафтохімії, спеціальних хімікатів і нафтопродуктів. У 36 підприємствах працює 26 000 людей, а виробнича мережа охоплює 194 підприємства у 29 країнах. Від фарб до пластику, від текстилю до технологій, від ліків до мобільних телефонів, матеріали, вироблені INEOS, покращують майже всі аспекти сучасного життя. У 2021 році продажі INEOS склали 65 мільярдів доларів.

Дізнатися більше про Grenadier можна на офіційній сторінці компанії.

Наверх