Авто Інформатор

Новини

530-сильний мотор і 3,4 секунди до «сотні»: представлені найшвидші BMW M3 та M4

Компанія Alpina презентувала нові B3 GT та B4 GT, основою для яких стали рестайлінгові BMW M3 та M4. Ціна на новинки розпочинається від 105 тисяч євро.

Ключовою особливістю авто є силова установка. Під їх капотом встановлений 3,0-літровий шестициліндровий рядний бітурбований двигун S58. Він працює в парі з восьмидіапазонним автоматом та системою повного приводу, і видає 530 к.с. потужності та 730 Нм крутного моменту. Такі показники дають можливість B3 GT у кузові седан розганятися з місця до «сотні» за 3,4 секунди, а універсалу B3 GT і B4 GT Gran Coupe – за 3,5 секунди.

Максимальна швидкість моделей також відрізняється. У седана B3 GT вона обмежена на позначці 308 км/год, а універсала B3 GT та B4 GT Gran Coupe – 305 км/год. Їздять «заряджені» новинки на 20-дюймових кованих колісних дисках. Alpina доопрацювала моделям не лише мотори, а й шасі.

Автомобілі отримали збільшений задній стабілізатор поперечної стійкості, нові амортизатори, посилені опори передньої підвіски та переналаштоване управління. Передній бампер доповнили спліттером, а на кормі з’явився чорний глянсовий дифузор. Також моделям модернізували оптику, зробивши її виразнішою.

Наверх