Авто Інформатор

Новини

Fiat створив версію хетчбека 500e на честь міста Ангелів

Нова лімітована серія електричних хетчбеків 500e “Inspired By Los Angeles” представила компанія Fiat. Новинка обійдеться шанувальникам Лос-Анджелеса $36000, а перші екземпляри надійдуть до місцевих дилерів у третьому кварталі нинішнього року.

Fiat 500e “Inspired By Los Angeles”

 

Серед особливостей серії унікальні кольори кузова та двоколірний інтер’єр. Крім того, LA Edition отримає сірі матові дзеркала, тоновані вікна та 17-дюймові легкосплавні диски, які можна замовити з літньою або всесезонною гумою.

У стандартній комплектації новинки – сірі матові дзеркала, тоноване скло та 17-дюймові легкосплавні диски оригінального дизайну

Елегантний двоколірний інтер’єр виконаний у теплих світлих тонах. Для обробки сидінь використовується бежева екошкіра, а кермо має приємне на дотик обплетення. Меломани зможуть оцінити аудіосистему JBL з 7 динаміками та сабвуфером. До списку базового оснащення увійшли бездротова зарядка для смартфона, 7-дюймова панель приладів і мультимедійна система Uconnect 5 з 10,25-дюймовим екраном.

Елегантний двоколірний інтер’єр виконаний у теплих світлих тонах

Версія 500e Inspired By Los Angeles має батарею на 42 кВтг, яка забезпечує живлення електромотора потужністю 119 к.с. (87 кВт). З його допомогою автомобіль здатний розганятися до 151 км/год, а першу “сотню” стрілка спідометра подолає через 8,5 секунди після старту.

Зарядженої батареї вистачить, щоб проїхати до 240 км

Зарядженої батареї вистачить, щоб проїхати до 240 км. Крім того, автомобіль оснащений системою напівавтоматичного керування другого рівня, яка включає адаптивні круїз-контроль та функцію утримання у смузі руху.

Наверх