Авто Інформатор

Новини

Завод спецтехніки з Кременчука представляє вакуумний автомобіль на шасі Renault

Виробнича компанія «ВІВА» із Кременчука презентує свою чергову новинку – мулососний автомобіль MM-0506 на шасі Renault K440. На ньому встановлено цистерну місткістю 10 кубометрів та потужний вакуумний насос італійського виробництва, який має продуктивність до 830 кубометрів на годину.

Глибина всмоктування досягає 10 м. Крім того, є комплект рукавів з мундштуками, що дозволяють робити забір нечистот на відстані до 20 м від машини. Управління здійснюється або зі стаціонарного або з дистанційного пульта. Є й автономний компресор забезпечення процесу барботування. Машина оснащується клапаном надмірного тиску, звуковою сигналізацією наповнення цистерни та фільтром для уловлювання специфічних запахів.

У комплектацію також входить мийка високого тиску – з баком для води на 200 л та 15-метровим шлангом, що дозволяє ефективно очищати цистерну як зовні, так і всередині. Шасі Renault K440 колісної формули 6х4 укомплектовано турбодизелем DXi13 потужністю 449 к. с., який працює у парі з автоматизованою коробкою передач.

Наверх