Авто Інформатор

Новини

200 л.с. та сервіси Google: представлена ​​нова Honda Civic (фото)

Плановому оновленню піддали високопродуктивний седан Новий Civic Si. Модель отримала більш жорстке шасі й інші технічні поліпшення, які зробили її «найприємнішим в управлінні Si з коли-небудь випущених».

Від стандартного Civic ця версія відрізняється більш агресивним переднім бампером та повітрозабірником у вигляді шестигранника з іншим наповненням. Ще зменшено протитуманки, а в обробці авто використано менше чорних елементів. Civic Si обзавелася жорсткішим шасі, новими опорами центральної стійки і порога задніх дверей, а також колісними дисками з особливим дизайном.

В оснащення салону оновленої моделі включили сучасну мультимедійну систему з 9-дюймовим екраном та підтримкою Android Auto та Apple CarPlay, 10,2-дюймову цифрову панель приладів, USB-C порти та сидіння з підігрівом. Також є Google Assistant.

Амортизатори гарячого седана Civic Si перекалібровані, збільшуючи жорсткість і крутіння на поворотах. У рух його наводить 1,5-літровий турбодвигун потужністю 200 к.с. і 260 Нм крутного моменту. У продаж новинка надійде у серпні цього року за ціною від 30 тисяч доларів.

Наверх