Авто Інформатор

Новини

В Україні зробили багатофункціональний автомобіль для обслуговування доріг

Група компаній “Будшляхмаш” представляє чергову новинку власної розробки – багатофункціональний комбінований автомобіль МДКЗ на шасі JAC N200. Він поєднує функції відразу трьох одиниць техніки: оснащується піскосолерозкидачем, снігоприбиральним відвалом і установкою для ямкового ремонту. Все це обладнання можна оперативно знімати та ставити, залежно від завдання.

У варіанті для обслуговування доріг взимку автомобіль оснащується 8-кубовим бункером для сухих реагентів. Ширина посипання варіюється від 3 до 12 м, так само як і щільність посипання – від 0,01 до 0,4 кг/м кв.

Також можна встановити снігоприбиральний відвал завширшки 3 м, який швидко монтується на плиту типу DIN, розташовану в носовій частині.

 

Для ямкового ремонту на машину ставиться надбудова з відповідним обладнанням. Продуктивність складає 2 м кв. на годину. Тут встановлений бункер для щебеню ємністю 3,25 + 3,25 м куб., а також бак для емульсії місткістю 1100 л.

Зазначимо, що шасі JAC N200 розраховане на повну масу 20 т і вантажопідйомність 13,8 т. Машина укомплектована 6,7-літровим турбодизелем Cummins потужністю 277 к. с., який працює у парі з механічною 8-ступеневою коробкою передач.

Наверх