Авто Інформатор

Новини

Toyota GR Corolla вперше отримала версію з 8-ступінчастим «автоматом» (фото)

Актуальна версія високопродуктивного хетчбека Toyota GR Corolla вийшла на ринок два роки тому. До 2025 модельного року компанія провела важливе оновлення, наділивши авто новими характеристиками.

Вперше хот-хетч пропонуватиметься не лише з шестиступінчастою «механікою», а й із восьмиступінчастим «автоматом», розробленим підрозділом Gazoo Racing. Ця коробка передач поставляється у комплекті із системою керування запуском та підрульовими перемикачами. Завдяки унікальному програмному забезпеченню перемикання передач ґрунтується на діях водія з педалями гальма та газу.

Відомо, що оновлена ​​GR Corolla отримала чотири режими руху: Normal, Sport, Eco та Custom. Автоматично трансмісія налаштована для режиму Sport. Вона оптимізована так, щоб перемикання передач відповідало шестиступінчастій «механіці». Для контролю температури встановлено охолоджувач.

На додаток до нової коробки передач Toyota також доопрацювала 1,6-літровий трициліндровий двигун G16E-GTS з турбонаддувом. Його потужність, як і раніше, становить 300 к.с., але крутний момент збільшився до 400 Нм. Ще Toyota змінила підвіску хетчбека, додавши пружини відскоку спереду та ззаду. Візуальні покращення зводяться до нового переднього бампера з великим повітрозабірником і 18-дюймовим матовим чорним колісним дискам, взутим у шини Michelin Pilot Sport 4. Новинка надійде в продаж цього року взимку за ціною від 37 тисяч доларів.

Наверх