Авто Інформатор

Новини

Toyota оновила пікап Tundra та додала йому нову комплектацію (фото)

Toyota анонсувала серію оновлень для популярного пікапа Tundra, включаючи додавання нового пакету під назвою TRD Rally у стилі Baja.

Існуюча лінійка пікапа Tundra включає наступні комплектації: SR, SR5, Limited, Platinum, 1794, TRD Pro та Capstone. Опціональний пакет TRD Rally додає йому ралійний стиль. Серед особливостей – спеціальні 18-дюймові колісні диски, взуті у всюдихідні шини, значки та червоно-жовті емблеми.  Для авто запропоновано чотири відтінки: Ice Cap, Magnetic Gray, Midnight Black Metallic та Celestial Silver.

Обмежуватися зовнішніми змінами виробник не став і вніс коригування в оснащення салону. Так пакет TRD Rally додає сидіння з функцією масажу, електропривод задніх дверей, червоні, помаранчеві та жовті акценти на сидіннях з оббивкою SofTex та панелі приладів. А ще пакет Tow Tech для тих, хто має причіп.

Ще Tundra з пакетом TRD Rally отримує амортизатори Bilstein, електронний диференціал, що блокується, і системи Multi-Terrain Select і Crawl Control. Лінійка силових агрегатів залишилася незмінною. Оновлений пікап доступний з двома турбонагнітачами V6 та гібридними варіантами i-Force Max. Перший видає 389 к.с. потужності та 649 Нм крутного моменту, а другий – 437 к.с. та 790 Нм. Усі силові установки працюють із десятиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу.

Наверх