Авто Інформатор

Новини

Toyota презентувала оновлений позашляховик Sequoia (фото)

Toyota Sequoia пройшов планове оновлення, ставши стильнішим зовні і сучасним усередині. Рамний позашляховик також отримав спеціальну версію в техаському стилі з приставкою «1794» у назві.

Новинка фактично є відповіддю Toyota на Ford King Ranch. Вона відрізняється великою кількістю хрому в обробці, спеціальними 20-дюймовими колісними дисками та панорамним скляним дахом. Позашляховик отримав в оснащення пакет для буксирування з Wi-Fi камерою для причепа, яка транслює на цифрове дзеркало заднього виду або екран мультимедії в режимі реального часу зображення навколо причепа.

У салоні Sequoia 1794 встановлені нові передні сидіння з функцією підігріву, вентиляції та масажу, а у другому ряду – капітанські крісла. Також в оснащення включили аудіосистему преміум-класу JBL та 14-дюймову інформаційно-розважальну систему. Оздоблення виконане з коричневої шкіри з акцентами з американського горіхового дерева.

У рух спецверсію рамного позашляховика наводить гібридна установка i-Force Max. Вона заснована на 3,5-літровому турбодвигуні, який працює у парі з електромотором та батареєю на 1,87 кВтг. Потужність установки 443 к.с. і 790 Нм крутного моменту. Вартість на оновлений Sequoia починається від 62 тисяч доларів, а за спецверсію доведеться викласти щонайменше 80 тисяч доларів.

Наверх