Авто

Hyundai презентував семимісний кросовер Alcazar за $20 000 (фото)

Бюджетний кросовер Hyundai Alcazar, який є спорідненим з більш компактним Creta, пройшов планове оновлення. Він стильніший зовні і технологічніший усередині.

Модель стала брутальнішою на вигляд, отримавши кутастий кузов з широкою решіткою радіатора і новою масивною захисною пластиною, що охоплює бампери. Фари тепер двоярусні та отримали нову графіку, а задні ліхтарі об’єднані в єдиний блок. У передній частині Alcazar є тонка світлодіодна смуга, а на даху встановлені сучасні рейлінги. Їздить кросовер на 18-дюймових легкосплавних дисках з алмазною огранкою.

Реклама

Салон новинки компанія не показала. Інсайдери стверджують, що Alcazar отримає цифрову кабіну Creta з двома 10,25-дюймовими дисплеями, нове кермо, більше функцій безпеки та систем допомоги водієві. Кросовер, як і раніше, буде доступний у шести- та семимісцевій конфігураціях.

Лінійку силових агрегатів Alcazar буде перенесено з попередника. Кросовер доступний з 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном T-GDi з віддачею 158 к.с., 1,5-літровий дизельний CRDi потужністю 113 к.с. Обидва агрегати працюють у парі з шестиступінчастою «механікою» та семиступінчастим «автоматом». Привід у всіх передніх версій. На ринок Індії новинка вийде у вересні за ціною від 20 тисяч доларів.

Реклама