Авто Інформатор

Новини

MG представив стильний кросовер за 24 тисячі євро (фото)

Китайсько-британська марка MG презентувала друге покоління кросовера ZS. Новинка націлена на ринок Європи та отримала гібридну силову установку.

Кросовер виконаний у новому фірмовому стилі марки та отримав виразну передню частину з овальною решікою радіатора, звуженими фарами зі світлодіодними ДХО, бампером з широким повітрозабірником та хромованою вставкою. На кормі можна відзначити великі ліхтарі та спойлер. Завершують образ чорні рейлінги на дахи та 17-дюймові двоколірні легкосплавні диски.

Салон моделі виконаний у мінімалістичному стилі. В оснащення входить 7-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном, GPS-навігацією, Android Auto і Apple CarPlay. Є автоматична система клімат-контролю, аудіосистема із шістьма динаміками та пакет систем допомоги водієві MG Pilot. За доплату можна отримати камеру кругового огляду, тоновані вікна, електропривід сидіння водія, підігрів передніх сидінь і рульового колеса.

Новий MG ZS запропонують у версії Hybrid+. Установка включає 1,5-літровий двигун та електромотор. Її віддача 194 к.с. Розгін із місця до «сотні» займає 8,7 секунди. Витрата палива – 5,4 літри на 100 км. Вартість новинки починається від 24 тисяч євро.

 

Наверх