Авто Інформатор

Новини

Nissan Patrol змінив покоління, ставши розкішнішим та економічнішим (фото)

Nissan презентував на спеціальному заході в Абу-Дабі (ОАЕ) сьоме покоління позашляховика Patrol. Модель отримала новий економічний двигун і стала ще більш технологічною.

Новий Patrol став ще більш схожим із преміальним побратимом Infiniti QX80. Він отримав широку решітку радіатора V-motion, фари Double C-подібної форми з технологією Adaptive Driving Beam, нові бампери, високий капот та масивні задні стійки. На кормі встановлені великі вертикальні ліхтарі, об’єднані тонкою світлодіодною смугою. Їздить авто на 22-дюймових легкосплавних дисках. Розширено палітру кольорів для кузова, а також додано нові варіанти колісних дисків.

Салон виглядає дуже вишукано та елегантно, пропонуючи особливий рівень комфорту. У його оснащення увійшли нові сидіння з можливістю регулювання у восьми напрямках та 28,6-дюймовий дисплей Monolith. Він поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Для системи клімат-контролю передбачено окремий 9-дюймовий екран. Є також проекційний екран, а для пасажирів другого ряду передбачені окремі дисплеї.

Також є аудіосистема Klipsch Premium Audio з 12 динаміками, 64-колірне фонове освітлення, камери кругового огляду та система напівавтономного керування ProPilot. В обробці використана висококласна шкіра, а як акценти вставки з натурального дерева. Новий Nissan Patrol доступний у версія з 7 та 8 сидіннями.

Позашляховик запропонують із економічним 3,5-літровим бітурбованим двигуном V6 потужністю 425 к.с. і 700 Нм крутного моменту. Ще доступний 3,8-літровий атмосферний двигун V6, що виробляє 316 к.с. і 386 Нм крутного моменту. Обидва двигуни працюють з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Nissan Patrol також отримав адаптивну пневмопідвіску, шість режимів керування, систему блокування режиму передачі 4WD. Він може буксирувати за собою причіп масою 3,8 тонни. Позашляховик вже доступний для замовлення. Вартість залежатиме від ринку. На Близькому Сході цінник стартує від 65 тисяч доларів.

Наверх