Авто Інформатор

Новини

Встанови ГБО в мережі СТО «Час Газу» та отримай 18% кешбеку

Повернення грошей при встановленні ГБО — міф чи реальність?

Газобалонне обладнання транспортного засобу — це поширена та популярна в Україні послуга. Відповідно, представляють її дуже багато сервісів. Ось тільки далеко не завжди роботи проводяться відповідно до регламенту і норм безпеки, тому встановник не може надати клієнтам необхідний пакет документів, щоб останньому надавалася державна субсидія. Відповідна довідка від офіційного сертифікованого встановника ГБО — це гарантована податкова пільга, відмовлятися від якої нерозумно. Більшість власників легкового транспорту впевнені, що вигода встановлення газового обладнання в автомобілі полягає винятково у зменшенні витрат на паливо, оскільки газ коштує менше дизеля і бензину. Насправд,і це не єдина фінансова перевага. У нашій країні встановлення ГБО передбачає зниження річного податку. Знижка на транспортний податок при встановленні ГБО в авто розраховується завжди індивідуально, тому що залежить від розміру загальної річної заробітної плати, вартості обладнання та робіт з його монтажу на ТЗ.Advertisement

Встанови ГБО до кінця 2022 року в компанії https://gaz-time.ua/uk та отримай 18% кешбеку

Що потрібно знати про ГБО в Україні?

Податкові пільги при встановленні ГБО — це цілком реальна державна програма, затверджена в ПКУ (п.п. 166.3.7 № 2755-VI від 02.12.10 р.). Вона передбачає повернення частини фінансових витрат, витрачених платником податків на переобладнання ТЗ під використання біопалива. Отримати компенсацію (субсидію) за встановлення газового обладнання (ГБО) можуть усі громадяни-резиденти України, які подали у відповідні державні інстанції податкову декларацію про майновий стан і доходи за звітний період, у якому було проведено переобладнання ТЗ, до кінця встановленого законодавством терміну (до 31.12 поточного календарного року за попередній).

Ця держпрограма передбачає можливість повернення частини коштів (зменшення ПДФО) тільки в тому разі, якщо встановлення ГБО для автомобілів було проведено в сертифікованих СТО. Мережа СТО «Час Газу» — це компанія з багаторічним досвідом, кваліфікованими фахівцями, яка виконує встановлення та офіційну сертифікацію ГБО на ТЗ. Звертайтеся! Ви гарантовано отримаєте комплексні професійні послуги:

  • діагностика ТЗ;
  • індивідуальний підбір монобрендового комплекту ГБО;
  • швидкий якісний монтаж;
  • заповнення документів на ГБО (Україна);
  • сертифікація.

З нашою допомогою вам не доведеться самостійно розбиратися у всіх хитросплетіннях податкового законодавства і складних бюрократичних питаннях. Ми допоможемо правильно заповнити документи на ГБО відповідно до всіх законодавчих вимог, тому повернути гроші за установку ви зможете без проблем. Грошова компенсація при встановленні ГБО — легко і швидко з СТО «Час Газу» Більшість громадян України живуть у повній впевненості, що отримати що-небудь від держави практично неможливо. Насправді ж проблема полягає в тому, що мало хто реально хоче, має час і можливість розбиратися з усіма тонкощами. Якщо ви не знаєте, як правильно заповнювати документи на право встановлення ГБО, як сертифікувати обладнання, щоб гарантовано отримати бонус від держави, не варто відмовлятися від цієї можливості. Достатньо просто звернутися в мережу СТО «Час Газу». Наша компанія має 7 сучасно-обладнаних станцій (Київ, Ірпінь, Бориспіль), в яких надаються комплексні послуги для машин усіх моделей і марок. Ми не тільки встановлюємо і сертифікуємо власне обладнання, але також і системи, встановлені сторонніми компаніями. У разі виявлення технічних невідповідностей наші майстри їх усунуть, щоб зробити експлуатацію автомобіля комфортною і безпечною.

Податок на автомобіль з ГБО — як платити менше?

Наявність на ТЗ газобалонного обладнання не звільняє власника від сплати обов’язкового транспортного податку, якщо машина підпадає під установлені законодавством критерії за:

  • об’ємом двигуна;
  • роком випуску;
  • вартістю.

Але при цьому власники мають шанс повернути частину сплаченого протягом звітного року ПДФО. Для цього лише потрібно звернутися до сертифікованого профільного СТО «Час Газу» в Києві та області. Ми пропонуємо кваліфіковані послуги вузькопрофільних фахівців і гарантуємо відповідність комплектів державним стандартам. Для клієнтів діє безстрокова акція — встановлення ГБО в Україні за зниженою вартістю для друзів і знайомих, а також приємна ціна для корпоративних замовників. Газове обладнання для автомобіля — реальний шанс зменшити свої податки Індивідуальний підбір монобрендового комплекту під кожне авто, кілька варіантів (не менше 3) обладнання різного цінового сегмента на вибір, швидке встановлення на ТЗ з різними видами ДВЗ, сертифікація за 60 хвилин без черг і бюрократичної тяганини, гарантія 5 років, оперативне реагування на рекламації, постійна наявність всіх необхідних деталей — ось далеко не повний перелік переваг співпраці з нами. Звертайтеся! І команда мережі СТО «Час Газу» зробить усе необхідне для того, щоб ви змогли не тільки скористатися державною програмою зі зменшення оподаткування за встановлення газобалонного обладнання, а й довго та безпечно експлуатувати машину.

Наверх