Авто Інформатор

Новини

Встановлення ГБО в розстрочку або кредит у компанії Час Газу

ГБО в розстрочку чи кредит: як скористатися в Україні

Все більше автомобілістів в Україні починають усвідомлювати переваги, які дає перехід з бензину на газ. За останній рік кількість автівок, переобладнаних під використання газобалонних систем, суттєво збільшилася. І ця цифра продовжує рости.

Вигоди, які можна отримати від використання ГБО, очевидні. Менші витрати пального дозволяють економити гроші на частих заправках, а відсутність бахкання у двигуні — на сервісному обслуговуванні. До того ж, кількість токсичних викидів у повітря за умови використання газу в якості пального суттєво зменшується в порівнянні з бензином чи дизпаливом.

Перехід на газову систему — для автомобіля маніпуляція абсолютно безпечна й жодним чином не скорочує термін експлуатації транспортного засобу. А якщо ГБО якісне і встановлене правильно, то і для пасажирів автівки це гарантовано безпечна система. Та що головне, перехід з бензину на газове пальне дозволяє автовласнику впродовж року заощаджувати до 50 тисяч гривень.

В 2023 році вартість встановлення ГБО доступна більшому колу українців, ніж ще декілька років тому. До того ж, популярні виробники випускають газові системи різної вартості: є бюджетні, середньоцінові, преміального класу. Проте навіть якщо немає можливості за раз виділити з сімейного бюджету повну суму на газову систему, то нині можна придбати ГБО в кредит. В Україні такою компанією, що виконує підключення газобалонних систем в кредит чи розстрочку, є «Час газу».

ГБО в кредит — вигідно чи ні?

Встановити систему газ на авто в кредит — це найбільш зручний та практичний метод купівлі вартісного обладнання в умовах постійного зростання цін. Підключення ГБО в кредит дає можливість уже сьогодні переобладнати автівку, заощадивши власні кошті і час.

Щоб відповісти на запитання, чи вигідно встановлювати газове обладнання на транспортний засіб в кредит чи розстрочку, достатньо згадати, які переваги дає таке рішення:

  • можливість негайно переобладнати автомобіль і одразу ж почати заощаджувати на пальному;
  • завдяки широкому асортименту сучасного ГБО можна вибрати варіант, який влаштує і за технічними характеристиками, і за ціною;
  • кредитування на газобалонне обладнання надають різні банки на різних умовах, тож завжди можна вибрати установу з максимально вигідними пропозиціями;
  • в кредит можна купити якісне сертифіковане обладнання шанованого бренду й отримати гарантію і сервісне обслуговування.

Оформлення кредиту на газифікацію автівки — це вам не позика на суму з багатьма нулями на нерухомість. Безпроблемно оформити і так само безпроблемно погасити кредит за ГБО для більшості працюючих українців не буде обтяжливо. Тривалість погашення суми кредиту може варіюватися в залежності від умов банку, вартості обладнання. Проте уже після сплати першого внеску можна користуватися газобалонною системою й заощаджувати кошти, які, до речі, в подальшому використовувати на погашення боргу.

Де можна встановити ГБО в кредит?

Встановити ГБО в розстрочку чи в кредит на більш ніж вигідних умовах можна на станціях компанії, яка спеціалізується на газифікації авто, «Час газу». Одним з партнерів цієї компанії є Ідея Банк, який і надає клієнтам мережі станцій «Час газу» фінансову підтримку на встановлення газобалонного обладнання.

Умови, які пропонує фінансова установа потенційним позичальникам, вкрай вигідні. При оформленні розстрочки на ГБО сума першого внеску становить всього 500 гривень. А що таке 500 гривень в наш час! Один похід в магазин за продуктами? Один похід з сім’єю в кіно? А якщо використати цю суму на переведення автомобіля з бензину на газ, то вже за 12 місяців вдасться зекономити в сімейному бюджеті майже 50 тисяч гривень, не обмежуючи при цьому інтенсивність використання автівки.

Почніть економити на пальному вже зараз. Не відкладайте установку ГБО до «кращих часів», бо вони вже настали. Впродовж усього січня компанія «Час газу» проводить неймовірну акцію для всіх клієнтів, які впродовж першого місяця 2023 року встановлять на авто газову систему. ГБО, придбане в кредит чи розстрочку, також братиме участь в розіграші головного призу місяця — 1000 літрів газу на заправку автомобіля. Сучасне газобалонне обладнання та запас пального на майже 100000 км — і все це лише за 500 гривень. Непогана перспектива, еге ж?

Наверх