Авто Інформатор

Новини

Suzuki оновила свою Corolla

Suzuki представила оновлену версію універсалу Swace, який являється перелицьованою версією Toyota Corolla Touring Sports дванадцятого покоління. У модельній лінійці марки він з’явився 2020 року. Візуально автомобілі відрізняються лише дизайном решітки радіатора. Swace вона дісталася від Suzuki Across. Останній, до речі, перелицьований Toyota RAV4.

Суттєвих змін планове поновлення універсалу Suzuki не принесло. Обмежилися лише новими фарами із V-подібним малюнком денних ходових вогнів у топовій модифікації. У салоні — нова графіка 7,0-дюймової цифрової панелі приладів та збільшений до 8,0-дюймів тачскрин мультимейдійної системи. Причому найпросунутіша медіасистема Toyota Corolla «двійнику» від Suzuki так і не дісталася.

На ринку Suzuki Swace доступний виключно з гібридною силовою установкою, що складається із 1,8-літрового бензинового двигуна, електромотора та літій-іонної тягової батареї. Після заміни електромотора у рамках технічного апгрейду віддача силової установки зросла із 122 до 140 к.с. Додаткові 18 к.с. скоротили час прискорення універсалу від 0 до 100 км/год на 1,7 секунди — до 9,4 секунди.

У Європі продажі оновленого Suzuki Swace уже стартували. Мінімальні зміни у дизайні та додаткові кінські сили збільшили цінник моделі на 10%. Як повідомляється, в Нідерландах новинка коштує від 38 630 доларів, на 3 780 доларів дорожче за попередника.

Наверх