Авто Інформатор

Новини

Tesla готує оновлення для Model 3

Tesla працює над оновленням популярного седана Model 3. На даному етапі прототипи електромобіля вийшли на дорожні тести. Фотографії одного з таких автомобілів опублікували у Twitter.

За деякими даними, у заводських документах оновлений Tesla Model 3 має кодову назву Project Highland. Наявність камуфляжу на передній та задній частині кузова вказує на те, що оновлення в середині життєвого циклу принесе седану деякі зміни у зовнішності. Наскільки очевидними будуть ці зміни, залишається загадкою.

Очікується, що завдяки використанню, так званих гігапресів Tesla зменшить кількість кузовних панелей. Це спростить процес збирання, але ускладнить життя майбутнім власникам седанів. Зокрема, кросовер Model Y, в якому використовуються більші кузовні панелі, дорожче страхувати та ремонтувати. Навіть у разі невеликих ушкоджень. Чи вдалося компанії врівноважити свої інтереси та інтереси клієнтів, ми дізнаємось під час офіційної прем’єри. Також седану обіцяють вбудоване в передню та задню частини сенсорне обладнання для вдосконалених систем допомоги водієві.

Знімків салону прототипу немає. Очікується, що спартанський інтер’єр седана ще більше спростять. Це дозволить скоротити витрати на виробництво, що важливо з точки зору розгорівшихся з початком 2023 роком «цінових війн». У той же час, седану обіцяють покращену інформаційно-розважальну систему.

На конвеєр оновлений Tesla Model 3 поставлять у третьому кварталі 2023 року. Імовірно, виробництво моделі запустять одночасно у Шанхаї та Каліфорнії.

Наверх