Авто Інформатор

Новини

Cadillac випробовує новий електричний кросовер (фото)

Видання Carscoops опублікувало шпигунські знімки нового електричного прототипу Cadillac. Закамуфльовану новинку помітили під час зимових тестів. Імовірно, американський бренд готує електричну заміну XT6.

Кузов прототипу повністю обклеєний камуфляжною плівкою й оснащений тимчасовою оптикою. Хоча розміщення освітлювальних приладів повністю відповідає фірмовій мові бренду. В цілому автомобіль дуже схожий на ранні прототипи Cadillac, включаючи компактний електромобіль, помічений минулого року.

Також у вигляді прототипу проглядається подібність із Escalade, зокрема, у віконній лінії та довгій хвостовій частині. Оформлення задньої частини він схожий на Range Rover, якби не значок Cadillac та додаткові освітлювальні прилади із боків скла багажних дверей.

Задні бічні вікна обклеєні камуфляжем, але довга колісна база, високий дах та розташування сидінь другого ряду вказують на трирядне компонування салону. Цифрова кабіна, що майнула на фото, схожа на майбутній електричний кросовер Lyriq. Це дозволяє очікувати 33-дюймовий вигнутий дисплей із роздільною здатністю 9K, як у оновленого Cadillac XT4 2024 року.

Повністю закриті радіаторні грати й відсутність патрубків вихлопної системи явно вказують на електричну сутність майбутнього серійного кросовера.

Прем’єра новинки очікується до кінця цього року. Імовірно, прототип на фото — одна із трьох анонсованих Cadillac нових електричних моделей: дворядного кросовера початкового рівня XT4, трирядного кросовера XT6 та повністю електричного Escalade.

Наверх