Авто Інформатор

Новини

Geely показала новий електричний кросовер за 25 тисяч доларів

Китайський холдинг Geely Automobile представив другу модель суббренду Livan — електричний кросовер RL7. Новинку оснастили системами автономного керування третього рівня автономності. Їх роботу забезпечать 2 LiDAR, 5 радарів міліметрового діапазону, 12 ультразвукових датчиків та 11 камер. В арсеналі кросовера виявляться автоматична навігація, контроль дорожнього трафіку та паркування у домашній зоні.

У Livan RL7 купеподібний кузов із коефіцієнтом аеродинамічного опору 0,24 Cx. Передня оптика — дворівнева із вузькою світлодіодною смугою зверху. Задні ліхтарі з’єднані у один блок. На «носі» повністю закрита панель із назвою бренду. Такий самий напис є й на кормі. Доповнюють образ стильні аеродинамічні колісні диски.

В основі кросовера лежить електрична платформа GBRC (Global Battery Rapid Change), розроблена спільно з Geely. На ринку RL7 запропонують із переднім, заднім та повним приводом. Повнопривідна версія отримає двомоторну силову установку потужністю 373 к.с. З місця до 100 км/год такий кросовер зможе прискорюватися за 4,9 секунди. Комбінований пробіг (повний бак та повністю заряджена батарея) складе від 550 до 750 км у китайському вимірювальному циклі CLTC. Скільки з них RL7 зможе проїжджати на електротязі, не поточнюється.

Також поки не оголошено вартість моделі. Імовірно, базовий цінник перевищить 25 тисяч доларів.

Наверх