Авто Інформатор

Новини

Toyota назвала дату прем’єри нового Tacoma

Toyota готується до офіційної прем’єри пікапа Tacoma нового покоління. Презентація запланована на 19 травня. Напередодні цієї події компанія опублікувала нову серію тизерів. На них зображено профіль пікапа в різних модифікаціях. Як видно, вони відрізнятимуться розміром дорожнього просвіту та кабіною.

Незважаючи на всі старання виробника зовнішність новинки давно не секрет. Патентні зображення Tacoma четвертого покоління злили у мережу ще наприкінці січня цього року. Судячи з усього, екстер’єр пікапа оформлений у стилістиці «старшого» Toyota Tundra, представленого восени 2021 року. Новий Tacoma отримав сітчасту трапецієподібну решітку радіатора з широкою смугою у верхній частині. Прямо під фарами розташувалися повітрозабірники. Горизонтальні протитуманки інтегровані в передній бампер. На кормі — С-подібні ліхтарі у стилі Tundra. Заднє скло кабіни з секцією, що відкривається.

Відомо, що четвертий Toyota Tacoma побудований на платформі TNGA-F, яку використовує Tundra. Імовірно, у новому поколінні він буде трохи більшим за попередника.

Під капотом очікується 4-циліндровий бензиновий турбо двигун робочим об’ємом 2,4 літри. Віддача агрегату — 269 к.с. та 420 Нм крутного моменту. Не виключено, що новий Toyota Tacoma матиме гібридну версію із силовою установкою від Lexus RX 500h. Сукупна віддача системи на базі того ж 2,4-літрового турбодвигуна складе 370 к.с. та 542 Нм.

Більш детальна інформація про Toyota Tacoma з’явиться за два тижні. Тоді ж, ймовірно, оголосять ціни та дату старту продажів.

Наверх