Авто Інформатор

Новини

Позашляховий Ford Transit оснастили автовишкою Сomet

Автогідропідйомники на українському ринку здебільшого зустрічаються на шасі вантажівок чи причіпної техніки, проте багато хто навіть не здогадується, що ними можуть бути обладнані розвізні фургони та навіть пікапи. І тому наочний приклад – автовишка HVM15 від італійського виробника Сomet, яку встановили на фургоні Ford Transit, причому не звичайному, а у виконанні Trial.

Модель HVM15 має робочу висоту до 15 м і максимальний виліт 8 м. Кошик тут ізольований та розрахований на 200 кг або двох осіб. Стріла може обертатися на 360 град. і при цьому обладнана «гуськом» JIB, що дозволяє працювати у важкодоступних місцях з амплітудою мінус 10/90 градусів. Автовишка має автоматичну систему вирівнювання за допомогою двох висувних аутригерів під днищем фургона та обладнана майданчиком у задній частині для зручності посадки/висадки.

Що ж до фургона Transit Trial, то цю позашляхову версію відрізняє металева плита під переднім бампером, пластикові захисні накладки на бортах і колісних арках, а також наявність диференціала обмеженого тертя mLSD, який розподіляє крутний момент на колесо з кращим зчепленням. Можливе також встановлення системи інтелектуального повного приводу Intelligent All-Wheel Drive, з передачею на передні колеса до 50% крутного моменту.

Ford Transit Trial порадує багатою комплектацією: 16-дюймовими легкосплавними дисками чорного кольору, шкіряними сидіннями, кондиціонером, лобовим склом з обігрівом, складними зовнішніми дзеркалалами. І, звичайно, візуальною відмінністю є наявність на решітці радіатора великого напису FORD замість традиційного «синього овалу».

Наверх